KONYA / KARAPINAR - Hacı Osman Arı İmam Hatip Ortaokulu

Zaman yönetimi broşürlerimizi öğrencilerimizle paylaştık.

Okulumuzda göze hitap eden yerleri öğrencilerimizle birlikte güzelleştirdik.

Mrt

İlçe genelinde düzenlenen ''İstiklal Marşı'nı Güzel Okuma'' yarışmasında okulumuz ikinci olmuştur. Emeği geçen Türkçe öğretmenimiz Özlem CİHAN'a, öğrencimiz Zekiye Bilge ve ailesine teşekkür ederiz.

Mrt

Kur'an-ı Kerim'in ana konuları ve muhtevasına yönelik öğrencilere ders öğretmeni Fatıma DİNKUL tarafından bilgilendirici sunum yapılmıştır.

Mrt

Okul müdür yardımcımız Ali ÇAĞIRAN tarafından öğretmenlerimize E-okul, MEBBİS, EBA uygulamaları hakkında bilgilendirici sunum yapılmıştır.

Mrt

81 ilimizde ve okulumuzda eş zamanlı olarak saat 11.30'da Deprem Anı ve Tahliye Tatbikatı gerçekleştirildi.

Deprem öncesinde hazırlık, deprem anında yapılması gerekenler ve deprem sonrası yapılacak iyileştirme çalışmaları hakkında öğrencilerimiz ve tüm personelimiz bilgilendirildi.

Mrt

LGS öğrencileri için akademik başarıyı arttırma çalışmaları gerçekleştirilmiştir.

Mrt

Okul kütüphanemiz açılmıştır. Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Mrt

2022-LGS'ye girecek olan öğrencilerimize verimli ders çalışma broşürleri hazırlanarak paylaşıldı.

Mrt

Öğrencilerin çağın gerektirdiği bilimsel yöntem ve teknolojik araçlarla ilgili bilgi ve farkındalıklarını sağlamak amacıyla Fen Bilimleri öğretmenimiz Figen GEÇGİL tarafından etkinlikler düzenlendi.

Mrt

40 Kavram, 40 ayet, 40 hadis ve diğer etkinliklerimizden kareler.

Mrt

Sosyal dayanışmayı sağlayan, bizi biz yapan, toplumun mihenk taşı olan camilerimizi ziyaret ettik. Bağımlılıkla mücadele konusunda mahallemizin emekli imam hatibi Hüsayin ÖZTÜRK tarafından öğrencilere bilgilendirme konuşması yapıldı.

Tem

Ömründe otobüse binmemiş bir öğrenciyi alıp kendi yaşadığı ili gezdirmek de bir başarı olsa gerek. EBA üzerinden derslerine düzenli katılan öğrencilerimizle Konya Bilim Merkezi, Kelebekler Vadisi, Japon Parkı ve Hayvanat Bahçesine gezi düzenledik.