KONYA / KARAPINAR - Hacı Osman Arı İmam Hatip Ortaokulu

Mrt

Matematik öğretmenimiz Ayşe YORULMAZ tarafından öğretmenlerimize E-okul, MEBBİS, EBA uygulamaları hakkında bilgilendirici sunum yapılmıştır.

Mrt

18 Mart 1915 Çanakkale Zaferi'nin 108.yılını kutlamak ve bu zafer uğrunda can veren şehitlerimizi anmak için bir araya geldik. İzleyenlere duygu dolu anlar yaşatan programlara katkı sunan tüm öğrencilerimize ve programın hazırlanmasında ve sunulmasında emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

''Ey şehit oğlu şehit, isteme benden makber,

Sana ağuşunu açmış duruyor Peygamber.''

Nis

Okul mescidi ve okul koridorundaki uygun yerler hat sanatı ile süsleme yapıldı ve öğrencilerimiz tarafından büyük ilgi gördü.

Mrt

Mescidimizi okuma salonu olarak da düzenleyip öğrencilerimizle bir hatim başlangıcı yapıyoruz.

“Kur’ân tilâvetini, harflerini güzel ve doğru telâffuz ederek, mânâsını düşünerek ve sesinizi güzelleştirerek süsleyiniz.” (Taberânî, Kebîr, XII, 118)

Nis

8. Sınıf Öğrencilerimize Yönelik LGS Deneme Sınavı yapıldı. Yapılan deneme sınavı sonucunda analizler öğrencilerle ve velilerle paylaşılmıştır.

Mrt

DYK Çalışmalarının değerlendirileceği sınav takvimimiz tüm öğrencilerimize ve okul personelimize duyurulmuştur.

Mrt

Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenimiz Gülizar DAVRAZ yürütücülüğünde öğrencilerimize yönelik Kur'an-ı Kerim tilaveti, Hitabet, Müezzinlik ve Vaizlik uygulamalarımız devam etmektedir.

Mrt

Okulumuzda 8.sınıflara yönelik LGS'ye hazırlık deneme sınavlarımız tüm hızıyla devam etmektedir. Sınav sonuçları değerlendirilerek veli sosyal gruplarında duyurulmuştur.

Mrt

Okulumuz İngilizce Öğretmeni Emre AKKAYA tarafından okul personelimize yönelik ''Öfke ve Stres Yönetimi'' konusunda seminer verilmiştir.

Mrt

Okulumuzda öğrencilermizin ilgi, istek ve yetenekleri doğrultusunda bisiklet, Akıl ve Zeka oyunları, futbol ve geleneksel çocuk oyunları etkinlikleri düzenlenmektedir. Başarılı olan takım veya bireysel sporcularımız madalya ve kupa ile ödüllendirilmektedir.

Mrt

Okul kütüphanesi, ders saati bitiminden 17.00'a kadar öğrencilerimizin kullanımına açııktır. Öğrencilerimiz için ücretsiz çay ve kek ikramımız da bulunmaktadır.

Ock

''İnsanların sağlığı için en tehlikeli hastalıklardan biri de veremdir.Verem mikrobu insan vücuduna solunum ve sindirim yoluyla girer. Çabuk fark edilip önlem alınmazsa vücudu kemirir, zayıflatır. Ölüme neden olur.'' Okulumuzda ''Verem Haftası'' nedeniyle tüberkuloz hakkında sunumlar düzenledik.

Ara

15 Temmuz bir milletin nasıl kader birliği yaptığının, canını ortaya koyarak vatanını nasıl savunduğunun vücut hale gelmiş bir destanıdır. 15 Temmuz destanı için hazırladığımız dijital gazetemiz web sitemizde yayımlanmıştır. Gazetemizin hazırlanmasında emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Tam Boyut Görmek İçin Buraya TIKLAYIN!

Nis

Sabah namazını Hacı Ömerli Caminde öğrencilerle birlikte eda ettik.Biz birbirimizi ancak namaza çağırırız.

"Her kim sabah namazını kılarsa o kimse Allah'ın koruması altındadır." (Müslim, Mesacid, 262.)

Nis

2022 Ramazan Ayı / Karapınar ilçesi için hazırladığımız imsakiyelerimize üzerlerine tıklayarak yüksek çözünürlükte indirebilirsiniz.