KONYA / KARAPINAR - Hacı Osman Arı İmam Hatip Ortaokulu

Dönem Sonu Faaliyet Haftası Programı

Değerli Veliler Sevgili Öğrencilerimiz,
Bakanlığımızın geçtiğimiz hafta yayımlamış olduğu Dönem Sonu Faaliyet Programı kapsamında sizler için okulumuza uygun bir program hazırladık.
Bu program sayesinde, paylaşmayı, takım oyunu oynamayı, yardımlaşmayı, sorumluluk almayı, yeni şeyler öğrenmeyi, öğrenirken de eğlenmeyi idrak edeceğiz.
Yapılacak etkinliklerle öğrencilerin yeteneklerini sergileme fırsatı bulması, paylaşmanın önemini kavraması, takım çalışmasının başarıdaki rolünü öğrenmesi, keyifli vakit geçirmesi ve bunlarla beraber okulun sadece akademik başarı için değil, sosyal gelişim için de bir fırsat olduğunu yaşayarak görmeleri hedeflendi.
Bu etkinlik saatleri dışındaki ders saatlerinde geride bıraktığımız dönemin muhasebesini genel ders tekrarı yaparak geçireceğiz.

15-01-2024

Yayın: 15.01.2024 - Güncelleme: 15.01.2024 18:51 - Görüntülenme: 131